MU: Tatran - Ráječko, 28.9.2014

29.09.2014 13:45

Tatran - Ráječko 2:0 /2:0/, střelci: Niky, Míša

sestava: Naty/Terka - Simča, Kachen, Vlaďka - Marsy, Elis, Janča, Andy - Míša, Niky, Evča, a dále naskočily: Marka, Naty, Marťa, Simona O., Phoebe

V druhém domácím utkání holky "naskočily" prosti týmu Ráječka, jenž měl být spíše z kategorie lehčích soupeřů. Hned na úvod jsme museli trochu zaexperimentovat v naší v brance, protože se nám "na cestě" trochu "zasekla" golmanka. Úvod utkání (cca 15minut) v naší brance patří Naty.

Již od úvodního hvizdu pana sudího jsme týmem, který více tvoří hru, je více v držení míče a také je tím, kdo se více snaží ohrožovat soupeře. Postupně si holky připravují střelecké možnosti: pálí Niky, Janča a opět Niky a po její druhé střele máme doposud největší šanci utkání (v běžící 7-mé minutě), když se do vyraženého míče "opírá" Míša a ten končí na BŘEVNĚ branky soupeře. Přesto se snažíme i nadále trpělivě kombinovat a naše hra přináší ovoce. V 15-té minutě Elis pěkně prostrčí míč Niky a ta nezaváhá. Vedeme 1:0. I dále jsme více aktivní a tlačíme se do šancí. V 26-té minutě je to opět Míša, která se nyní trefuje přesně - 2:0. Naše střely nadále létají správným směrem, ale do poločasu se již neprosadí ani Naty, ani Janča z přímého kopu.

Do druhého poločasu nastupujeme se snahou zvýšit počet střel. Hned na úvod se snaží Niky (míč letí vedle), Míša (střelu z cca 20m golmanka chytá). V 50-té minutě se osmělí soupeř a lehce zahrozí z přímého kopu - Terka však s přehledem míč kryje. V běžíci 54-té minutě střílí Naty a Míša doráží odražený míč jen do TYČE!!! I Niky je nadále při chuti, její dvě střely golmanka chytá a třetí letí jen těsně vedle. V 68-mé minutě získává míč z výkopu Janča a zkouší hned zakončit, bohuže branku míjí, přesto to bylo pěkné a pohotové. O minutu pozdějí Niky "předvádí" klasickou českou uličku a předkládá míč Evči, ta si jej však, asi z přílišného překvapení. posunuje až příliš vpřed. V běžící 75-té minutě si míč staví na přímý kop Simča a míč letí jen těSSSně nad břevno. O dvě minuty přidává ke své aktivitě také pěknou střelu Simona O. - brankařka je však na místě a míč krotí v rukavicích. V 86-té minutě hrozí brejkem soupeř, ale Terka je zásadně proti a podrží tak celý tým. Výborně. Dvě minuty před koncem utkání ještě "pokouší střelecké štěstí" Vlaďka, ale "pokřtít" nové kopačky se nedaří, s její střelou si poradí brankařka soupeře. KONEC, ZVONEC.

K dnešnímu utkání. Použil bych slova několika mile překvapených diváků-fanoušků: "Jde vidět, že naše holky chtějí hrát, nahrávají si (i když sem tam taky něco nevyjde), pracují pro tým, vytvářejí si střelecké příležitosti a progres ve výkonu je zřejmý." Tak asi tolik. To prostě musí potěšit nejen holky, ale samozřejmě to těší i trenéra..... TAK JEN NEUSNOUT NA "VAVŘÍNECH" A ZODPOVĚDNĚ MAKAT A PŘIPRAVOVAT SE DÁL !!!!

 

 

Zpět