MU doma, proti H.Heršpicím, 26.9.2015

30.09.2015 15:13

Další domácí utkání, tentokrát v duchu spousty promarněných gólových příležitostí...

Netradičně, v sobotní odpoledne - od 16,00hodin, se v domácím prostředí utkaly naše ženy se soupeřkami z nedalekých Horních Heršpic..

Byť se utkáváme se soupeřem znalých poměrů i ve vyšších ženských i dívčích soutěžích, přece jenom je to soupeř naší úrovně, vždyť jeho postavení v soutěžní tabulce je k nám velmi blízké, a to i po sehrání vzájemného duelu, jenž končí remízovým stavem 1:1...

Kohoutovice - Horní Heršpice C 1:1 (0:1)
v utkání nastoupily: Peťa, Kachen, Janča, Vlaďka (Phoebe), Andy, Simča /C/, Míša, Ana, Marsy /Baru/, Nikol, Naty
Branky: 72. Černá Simona - 18. Sadílková Sára
 
Již během prvního poločasu máme nejednu, více než slibnou, příležitost na vstřelení branky. Avšak je to soupeř, který se trefuje... I nadále holky hrají a hlavně na šance první poločas rozhodně vyhráváme.... Poločas však vyznívá ve prospěch soupeře - 0:1.
Druhá půle je snad ještě více výraznější v náš prospěch - v porovnání obou soupeřů na možnosti vstřelit branku - ale z našich šancí se "urodí" jenom z dalekonosné střely, díky níž srovnáme v 72-hé minutě na 1:1. I když jsme to my, kdo je i nadále více iniciativní a soupeř se docela trápí, bohužel se další branku prostě nedaří vstřelit.... Herně v poli byl soupeř  lepší, zejména v individuálních hráčských činnostech, ale směrem na branku jsme rozhodně více chtěli my, avšak jenom chtění a nevyužité tutovky prostě pro zisk všech bodů nestačí.... Tak za dnešek to bylo 3x škoda, že se holkám nepodařilo utkání dotáhnout do vítězného konce. Radost můžeme mít z prvního vstřeleného gólu a rozhodně i z předvedené úrovně hry, která je bezesporu vzrůstající... Pokud nehrajeme "v zádech s lacině obdrženými brankami", tak můžeme být určitě nelehkým a obávaným soupeřem i pro ostatní celky.

 

Zpět